Global Family Immigration

הגירה משפחתית גלובלית

הגירה משפחתית גלובלית

  • חסות משפחתית בארה"ב:

אזרחי ארה"ב יכולים לתת חסות לבני זוגם, הוריהם, ילדיהם ואחיהם. ישנם תורים ארוכים מאוד אם הילדים שלך מעל גיל 21 או אם הם נשואים. מאז 2013, זוגות מאותו המין יכולים גם להיות מאוחדים. בשנת 2013 פסק בית המשפט העליון בארה"ב כי חוק DOMA או חוק ההגנה על נישואין אינו חוקתי ב United States v. Windsor ב26 ביוני, 2013.]

מחזיקי כרטיס ירוק או תושבי קבע חוקיים עשויים לתת חסות לבני זוגם ולילדיהם. זמן ההמתנה ארוך מאוד והוא יכול לקחת כמה שנים כיום כדי להתאחד.

ההליך דורש תיעוד זכאות הנישואין; הוכחת הכוונה לחיות בארצות הברית; ולבסוף ראיון לויזה בקונסוליה האמריקאית בירושלים.

הפתרון להמתנה ארוכה היא:

  • K1 אשרת כניסה - כ 5-6 חודשים
  • אישור כניסה מחדש (I-765) - שיאפשר לבעל הכרטיס הירוק להישאר ימים מחוץ לארה"ב, עם משפחתו עד להיתרים
  • חסות משפחתית בבריטניה - ויזה משפחתי או ויזת ההתנחלות

אזרחים בריטיים יכולים לתת חסות לבני זוגם, לשותפים המשפטיים המשותפים שלהם - אשר יכולים להוכיח כי הם חיו איתם מעל שנתיים. ארוס, (é)ילד, הורה או כל קרוב משפחה אחר אשר יספק טיפול ארוך טווח עבורם . ראה באופן ספציפי, את הקטע בו מבקשים ניווט בכללי,Appendix FM(תומך בבני משפחה)Appendix FM SE(ראיות המפורטות). נספח פיננסי זה יכול להיות קריטי במקרה שלך - המבקש, נא להסתכל ב Appendix FM-SE.

ההליך מחייב את האזרח הבריטי להוכיח את שהיציבות הפיננסית שלו היא מעל הרמה הסטטוטורית, ושהזר עבר מבחן באנגלית מאושר ושהנישואים שלהם אמיתיים. ההליך מפרך ויכול להעביר כמה חודשים קשים מאוד על בני הזוג. פחות מ 50% מבקשות החסות הזוגית נדחות. חברת הפרלמנט אוליביה צ'או קוראת לזה שיעור סירוב גבוה "אכזרי שרירותי"

  • EEA הרשאה משפתחתית - או כרטיסי מגורים

אזרח אירופי או אזרח שוויצרי המתגורר כיום בבריטניה יכול לתת חסות לבני משפחתו שאינם אירופאים להצטרף אליו או ללוותו לאנגליה. בני משפחה כוללים - בן זוג, בן זוג משותף, ילדים או "מורחבים" בני משפחה הקשורים להם כגון הילד או הנכד שלהם מתחת לגיל 21, ילד או נכד התלוי בכל גיל או הורה/ סב תלוי. הנוהל מחולק לשני שלבים והוא די מהר.

שינויי ברקסיט - לא יהיה שינוי זכויות ומעמד של אזרחי האיחוד האירופי המתגוררים בבריטניה עד 2021. אתה ובני משפחתך יכולים לבקש "סטאטוס התיישבות89/5000 "כדי להמשיך לחיות בבריטניה לאחר יוני 2021. התוכנית תיפתח במלואה עד מרץ 2019.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
he_ILHebrew
en_USEnglish he_ILHebrew